O-my-let met aubergine en een Franse twist

19:21

Je hebt van die (vrij)dagen dat je gewoon geen zin hebt om te koken. Dan is het natuurlijk heel makkelijk om naar een kant-en-klaar maaltijd te grijpen, maar naast dat dit niet alleen heel veel afval geeft, is het nog ongezond ook. Een beter alternatief is gelukkig voor handen: de omelet. Dit is denk ik mijn nummer één comfort food: gooi want groenten en eieren in de pan en wacht. That's it. En het is nog lekker ook!

 dit heb je nodig: 
Voor 1 persoon 
- Drie eieren 
- Uitje
- 1/3 aubergine
- 1/2 bakje kastagnechampignons
- Schep Franse kwark
- Koriander
- Sesamzaadjes


en zo maak je het: 
Fruit de uitjes even aan met wat olie. Voeg de aubergine in hele kleine stukjes toe, samen met de kastagnechampignons. Breek vervolgens drie eieren boven de pan. Plaats een deksel, andere pan of bord op de pan en wacht. Na een tijdje kun je de omelet omdraaien. Voeg wat sesamzaadjes toe en laat deze even lekker knapperig worden. Doe de omelet op een bord en doe er een schep Franse kwark op. Maak af met wat koriander. 





You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook