Zero effort: neem een netje van biokatoen mee

14:05

Je kent het wel: je loopt door de supermarkt en wilt wat appels pakken. Automatisch grijp je naar de rol plastic tasjes om je appel in te vervoeren. Zonde! Stop de appels los in je mandje en stop ze na het afrekenen in je eigen tas. Met de grote hoeveelheid plastic tasjes die op de markt zijn gekomen is het onwijs makkelijk om een (leuk) tasje in je rugtas te stoppen. Nooit meer om een plastic tasje vragen dus.


Er zijn verschillende tasjes, die je eigenlijk overal kunt kopen. Katoenen tasjes vind je bijvoorbeeld in de supermarkt zelf. Een handig netje van biokatoen is ideaal voor het vervoeren van je groenten. Door het netje kunnen de groenten 'ademen' en heb je minder snel last van muffe of geplette boodschappen. 

Ook bestaan er allerlei andere soorten handige tasjes, van bijvoorbeeld gerecyclede theezakken, gerecycled plastic of gerecycled canvas.  Welke tas neem jij voortaan mee?



You Might Also Like

0 reacties

Contact

Wil je een aanvraag voor een lezing of workshop doen? Mail dan naar lezing@hetzerowasteproject.nl

Heb je een adresje voor op de bulkkaart? Mail dan naar bulk@hetzerowasteproject.nl. Persaanvragen en interviewverzoeken pers@hetzerowasteproject.nl

Facebook